Snart hjemreise

I morgen går flyet hjem. Det blir både trist og godt på en gang 🙂

Dette stedet er helt fantastisk, og kan anbefales alle som vil oppleve en liten bit av paradis. Vi har hatt lange, late dager i hengekøya, vi har padlet kajak til øde øyer, snorklet, badet, Øystein har testet stående padlebrett, vi har vært på lagunekruise og kjørt firhjulstrekker runt øya. (Det tar maks 2 timer i rundt hele.) Vi har spist utrolig mye god mat, lest ut mange bøker, solet oss både brune og røde (litt solbrent hører til når man kommer med novemberbleik nordisk hud ned hit – forsåvidt greit nok at det har vært litt skiftede vær med noe overskya innimellom.) Vi har veddet på krabbekappløp og drukker utallige iskaffer og smoothies.

I morgen formiddag går flyet hjemover, på tur ned fløy vi via London og LA før Rarotonga, nå skal vi innom Auckland og en uspesifisert mellomlanding – trolig i Asia et sted – før London og hjem. Det teite er at her er vi på -11 gmt, så i det vi nærmer oss Auckland krysser vi datolinja og mister en dag…

2 thoughts on “Snart hjemreise

  1. God tur hjem 😀 Hedda syns dere er kjempe pene. Trude er prinsesse med blomsterkrone og Øystein er en prins… Men han kan også være konge for han er gutt nemlig…

  2. Velkommen hjem, nå kan dere ta tak på resten av det gifte livet og nyte det i fulle hverdagsdrag!
    Gleder oss til flere bilder!
    Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *