Romforflytning

Du verden så mye plass ommøblering krever! Vi er i ferd med å bygge en ny garderobe, og for å få inn den må vi forflytte innholdet i tre rom.

Vi har to små soverom, et stort rom vi bruker til kontor/bibliotek, og et lite kott. Så langt har vi brukt det ene soverommet til soverom og det andre (katterommet) har inneholdt et skap og en kommode med mine ting, kattesaker, samt heste- og fotballsaker som vi bare har oppbevart i store esker på gulvet. Skikkelig messy og veldig lite god utnyttelse av plass. Derfor bygger vi nå en ny, stor garderobe på katterommet – såpass stor at det bare så vidt vil bli plass til senga vår der inne i tillegg. Dermed får vi frigjort det som nå er vårt soverom til gjesterom/fremtidig barnerom. Men å få til dette er ikke bare-bare!

Innholdet i skapet og kommoden min skal inn i den nye garderoben, og for å få inn garderoben må skapet og kommoden ut. Altså har jeg nå mine klær og ting stablet i trådkurver som skal inn i garderoben – utover hele gulvet i gangen. Heste-/fotball- og kattesaker skal inn på kottet – og tingene fra kottet skal delvis inn i mitt skap (som skal inn på det nåværende soverommet) og delvis opp på loftet. Øystein sine ting skal ut av skapet HAN har på soverommet, og også inn i garderoben.

Forvirret? Det er jeg. Det er litt for mange hjemløse ting inntil vi får på plass den nye garderoben. Ikke se rart på meg om jeg kommer på jobb i joggebukse til uka, det betyr bare at kurvene med buksene mine har blitt borte i kaoset.

2 thoughts on “Romforflytning

  1. Hehe.
    Her har vi visst klart å skape lignende kaos helt uten flytting, vi. Jeg har nemlig begynt å trene om kveldene og mannen har fått det for seg at han skal Rydde Skikkelig (TM). Det betyr at man drar ut alt. Absolutt alt. Så rydder man litt. Og så blir man så sliten og oppgitt at man gjør noe annet istedet.

    Det er mulig jeg trenger “barnevakt” hjemme når jeg trener.

  2. Oooooh. Menaltså. God rydding TAR tid, sånn er det bare. Så får man lide seg igjennom en ukes tid med KAOS før det helt sikkert blir veldig veldig bra? Kanskje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *