Beklager!

Kjære naboer, jeg beklager hylet dere ble vekket av i dag tidlig. Jeg var overhodet ikke forberedt på å finne en firfisle gjemt i tåa på skoen som jeg dro på meg på tur ut døra. Jeg er ikke spesielt pysete anlagt, men den bunnløse angsten man opplever når man kjenner en klump som i utgangspunktet ikke hører hjemme i skoen, for så å oppleve det kravle… Særlig når man ikke egentlig er helt våken – den utløste rett og slett et sjeldent hørt hyl fra meg.

Firfislen har det forøvrig helt fint – den manglet halen, men så ellers ut til å ha klart seg bra igjennom den traumatiske opplevelsen. Den ble sluppet ut og har en sjanse til til å bli fanget av kattene og fraktet tilbake inn.

4 thoughts on “Beklager!

  1. *ler kjempehøyt* Det hadde vært gøy å vært flue på veggen til den opplevelsen, der!

    Stor klem!

  2. Pingback: Fisleinvasjonen igang igjen « Stjernesøkerens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *