Sommertider

Aaaah – slutten av mai/starten av juni har virkelig etablert seg som strålende sommeruker. I år som i fjor og jeg mener å huske at det var sånn i 2008 også, uten at jeg har blogget om det? Iallefall var det sånn i 2007, bevis her og her.

Starten på denne sommerens varmeperiode startet rundt 31. mai, og har holdt seg til nå, med strålende sol. Vi var på fagsamling med jobben på Oscarsborg mandag-tirsdag i forrige uke, og det var helt perfekt! Båttur ut fra Oslo i strålende sol – det er ikke vondt.

Øystein har snekret nytt soldekk til meg nede i hjørnet av gårdsplassen, så nå kan det dumme nye nabohuset bare kaste så mye skygge det vil på øvre soldekk, jeg trekker ned til ytre soldekk og har sol hele døgnet. (Jepp, vi har TRE terrasser nå… jeg og beisekosten skal bli gode venner kjenner jeg.) Vi har også planert og sådd plen, og det spirer allerede så vidt det er etter knappe to uker! Hagen begynner å se ut som en ordentlig hage.

Nå er det bare å krysse fingrene for at varmen holder seg LITT lenger denne sommeren enn den gjorde i fjor (de få ukene i starten av juni var vel alt vi fikk, og resten regnet bort).

One thought on “Sommertider

 1. Hei, deilig med sommer selv om man ikke merker så veldig mye til sommervarmen er i trøndelag, er det ihvertfall veldig lyst og sommerlig disse lange sommerkveldene.
  Hvordan er den nye tilværelsen uten hest da?
  Hos oss er det sykdom for tiden, det er Kazan som sliter med forfangenhet om dagen, men er heldigvis på bedringens vei.
  Det er travelt for tiden, så det blir lite blogging, men det kommer vel tider etter disse…….

  God sommer!
  Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *