EOS (End Of Summer)?

Det kjennes iallefall sånn ut når jeg ser på været ute. Og når de i tillegg har begynt å slå på jordene, fuglene flokker seg på telefonledningene, hesten er hjemme fra beite og de nye studentene har hatt sin første dag på NITH – da bekreftes i grunnen det været vel egentlig har påstått en stund nå. Det nærmer seg høsten.

Og det er helt ok, jeg ELSKER høsten 😀

Jeg elsker tåke, skumring, lukten av nyslåtte jorder og fuktig jord etter plogen, jeg elsker fargene i skogen og den skarpe snerten av kulde i lufta.

Og selv om sommeren har vært noglet begrenset (vi fikk vel all varmen vi skulle hatt over to måneder klemt inn på to uker, med det resultat at det var uutholdelig varmt før det ble alt for kaldt igjen) så har den vært bra for min del iallefall.

Etter å ha bestilt bryllup og reise, samt kjøpt ny bil, var det ikke akkurat mange pengene igjen til de store utskeielsene denne sommeren, men vi fikk klemt inn en uke i Belgia/Nederland som vanlig. Grillfesten i Balen var superkos, as usual – veldig morsomt at vi i år fikk selskap av tre av de kjære britene våre! Strålende sol og varmt og fint på grillfesten, telting i hagen, fantastisk oppdekning av mat og drikke, og overall en herlig helg i Balen hos Yuna og Natje.

På bildet under har jentene nettopp startet på den første flasken rosa champagne. Det er slettes ikke bare gutter som spiller WoW, og Dark Serenity var i utgangspunktet en ren jenteguild – før vi åpnet for kjærester og andre. Vi har fortsatt relativt høy prosentandel jenter, noe vi er kjempefornøyd med!

Etter grillfesten durte vi videre til Maastricht sammen med Sistyria (Daisy) som bor der og som elsker byen sin – hun ga oss to dagers omvisning i en veldig trivelig by. Maastricht er full av historie og gamle bygninger, og omtrent hvert tredje bygg er eller har vært en kirke eller et kloster eller et bygg tilknyttet en kirke eller et kloster. Kanskje på grunn av mengden kirkebygg har Maastrichtbeboerne en noe kreativ holdning til kirker – de bruker dem til alt mulig! Vi var innom en som brukes som hotell (veldig, veldig stilig) og en som brukes som diskotek(!) og en som er gjort om til en bokhandel. Helt fantastisk! Underveis på en av de guidede rundene våre kom vi forbi et “normalt” bygg, om enn storslått, som Sis sa at var byens teater – og dit reiste folk for å gifte seg…

Bokhandel i kirke: (fordi de ikke har lov til å bygge noe fast i veggene i kirken har de satt opp reoler midt i rommet, det er sittegrupper langs veggene – veldig stilig og overraskende koselig)

Bildet under er mest for mor 🙂 Jeg fikk nemlig en KJEMPESØT kjole av henne tidligere i sommer. Mor er som mødre flest, hun kjenner sin datter ganske godt… Hun satte nemlig som klausul at jeg måtte LOVE å bruke kjolen (hrm, jeg har littebittegranne kjoleskrekk, jeg elsker kjoler og synes de er skjønne, men det skal gjerne en del til for at jeg tar på en frivillig) – men se mor? Jeg hadde den på meg hele grillfestkvelden!

kjole

Love, høstvær og søte kjoler
fra Stjernesøkeren

2 thoughts on “EOS (End Of Summer)?”

  1. ahhhh…. hvordan du beskriver høsten er noe jeg kjenner meg så godt igjen i! Kanskje det var den typiske Hedmarkshøsten du beskrev? Uansett herlig tid. Og to uker sommer, ja en skal vel ikke klage. Gratulerer forresten med kommende bryllup og herlig bryllupsreise. Blir artig å følge med!

Comments are closed.