Las Vegas

Las Vegas er et merkelig, merkelig sted. Hotellet vi bor på (Caesars Palace) er fylt til randen av den særeste miks av ting. Hotellet forsøker å holde en romersk stil, så det er store fontener, statuer, marmor, søyler og gladiatorer. Samtidig er det glorete vegg-til-vegg tepper, neonlys og halvmeter lange drinker. Og spilleautomater. Naturligvis, siden dette også er et casino. Det er ENORMT mange spilleautomater og bord for forskjellige typer spill, med tilhørende blinkende lys og lydeffekter.

Hotellet har også et par Karl Johan-lengder med handlegater, med de mest eksklusive merkebutikkene. Taket over handlegatene er malt som en lettskyet himmel, lyset er konstant halvdempet og det er fontener og statuer og blank marmor så langt øyet kan se. Og når du tror du er trygg fra det kitchy og glorete, så begynner sannelig en av statuene på toppen av en av fontenene å bevege på seg, og med dunder og brak og en mengde flamme-effekter kjøres det et show – hver hele time, hele dagen. For hva er vel Vegas, uten show?

Fra shoppingområdet, her møtes tre butikk-gater ved en diger fontene – himmelen over er malt i taket 🙂

Mitt favorittsted så langt er bassengområdet. Caesars har en rekke forskjellige bassenger, delikat satt opp med enda flere søyler og fontener og marmor. Du får med deg et par lodne håndklær på vei inn, finner en strandstol og så er det bare å nyte varmen. For det er varmt her nå, det ligger på mellom 35 og 40 grader og strålende solskinn.

Fra bassengområdet, dette er ett av mange basseng, men det jeg så langt har oppholdt meg ved:

Øystein er på konferanse ut denne uken, så på dagtid er jeg på egenhånd. Uten at det så langt har bydd på store problemer 🙂 Jeg tasser mellom de ulike hotellene og glor på alt det rare de har satt opp rundt om i byen. Og når jeg blir for varm og lei av å tasse rundt legger jeg meg ved bassenget med boka.

Og slik går no dagan 😉

2 thoughts on “Las Vegas”

  1. Misliker Las Vegas sterkt og inderlig, men må bare anbefale sushibuffet (husker ikke hvilken av de vi var på, men flere som er bra visstnok) og selvsagt In&Out Burger om du ikke har vært der alt. 🙂

    Hygg deg videre!

  2. Det er en blandet opplevelse så langt 🙂 Men må si jeg er litt fasinert også – tenk at de BYGGER sånne ting, GIDDER å bruke penger på dette og hint, og HVORFOR kler de seg sånn? Det er god underholdning bare å sitte og se på folk. Så lenge jeg har tilgang til basseng, bok og min egen musikk på iPod’en klarer jeg meg fint ^^

Comments are closed.