Meme

Eugenie har tagget meg:

Reglene:
1. Du må linke til den bloggen som tagget deg
2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv
3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg

Dette er jo en dagbokblogg, så de av dere som leser den vet i grunnen snart det meste om meg… Hm.

 1. Jeg er født på fredag 13de.
 2. Jeg har vært sammen med min kjære i åtte år denne helgen!
 3. Jeg hadde overhodet ikke tenkt å bli bibliotekar, selv om jeg har lest (og lest MYE) fra jeg var 5 (leste høyt for de andre i barnehagen), jeg skulle bli arkeolog eller dyrlege – helt garantert.
 4. Jeg er overbevist ateist (tilfeldigheter, valg og konsekvenser), men har tidvis ØNSKET at jeg kunne tro på noe (fortrinnsvis enhjørninger, feer og troll).
 5. Jeg drømmer om å være glamorøs og feminint kledd, men ender så godt som alltid opp i comfy olabukser, sneakers og slitne t-skjorter (gjerne med nerde-print).
 6. Jeg er en mammadalt, ei pappajente og realt bortskjemt.

Fem blogger ja, hum. Elin, Heidi, Frikke, Lothiane og Nina kanskje?

8 thoughts on “Meme”

 1. “2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv” kan like gjerne være om deg og ditt forhold til litteratur – så holder du deg innenfor bloggens tema, og vi får kanskje enda bedre forståelse for dine meninger når du skriver om litteratur.

 2. Takk takk, jeg skal nok ta den ganske snart. 😀

  fredag den 13. er forresten lykkedagen min. Jeg bestemte meg for det som liten fordi alle snakket om at 13 er ulykkestall… jeg tror det har med innstilling å gjøre.

  gratulerer forresten med jubileum! 😀

 3. Tjohei! Endelig tilbake både fra ørkensand og snødekte fjelltopper. Skal ta meg av denne bare jeg får et øyeblikks fred fra slitsomme foreldre 😀

 4. Hu hei! Denne kommer etterhvert! Jeg skulle heller aldri bli det jeg har utdannet meg som…. Forresten – gratulerer med jubileum! 😀

Comments are closed.