Sommerliv

Langt og lenge mellom postene her om dagen! Det skyldes i stor grad at sommeren nytes fullt ut der den nytes best – utomhus.

Det vil si lange ettermiddager på terrassene – hvorav vi nå har hele tre stk. Øvre soldekk (som ikke lenger er et soldekk pga det nye nabohuset), nedre soldekk (som er frokostterrassen min) og ytre soldekk (som er trøsteterrassen Øystein lagde til meg for at jeg skulle få et sted å sole på).  Ytre soldekk er bygget nede i hjørnet av gårsplassen, og har levegger som gir minimalt innsyn og maksimalt le. Helt perfekt med andre ord!

ytre_soldekk

På slike sommerdager hører en kjølig hvitvin naturlig inn, og jeg har en ny karaffel som passer perfekt til lange, late sommerkvelder – det er en billigkaraffel, men det er noe med den som gjør meg GLAD, og sånt skal man ikke kimse av:

karaffel

I helga som var var vi ute på Hersjøvangen og feiret bursdagen til verdens beste lillebror, sammen med mor og far, bestemor og bestefar, og lillebrorens kjæreste. Det var en super dag med sol, vedkløving, fugleunger, hesteskokasting og masse deilig kake:

kake hestesko

fugleunger ved