Ting-jeg-gleder-meg-til-tag

Det fine med å lese om ting andre gleder seg til er at man selv kommer på masse småting midt oppi det som kanskje kan virke som en litt slitsom hverdag. Jeg skrev som kommentar på Stines hyggelige post om ting hun gledet seg til at den fikk meg til å bli glad, og å komme på ting jeg selv gleder meg til. Prompte sendte damen taggen videre til meg.

Nå skal det sies at mye av det som først slo meg etter å ha lest Stines post allerede har skjedd, men jeg gleder meg til at det skal fortsette! Som lykkefølelsen ved å gå på tørr asfalt, og varmen av sola mot ansiktet, og gult-i-gult med hestehov.

Andre ting jeg gleder meg til:

.. at det tørker opp i skogen så det går an å ri der igjen.
.. lukta av varm skogsbakke blandet med lukta av varm hest.
.. påskeferie på hytta med familien.
.. starte på den nyeste boka av China Mieville (mislikte den forrige, gleder meg til denne – tror den er anderledes).
.. til at jeg klarer å ta meg i nakkeskinnet og får pelt meg en tur til Oslo for å nyte en utepils med venner jeg håper jeg fortsatt har der. (Vanskelig å få med seg på ting? Jeg? Næææ.)
.. siste Pirates of the Caribbean filmen som kommer i mai! Woohoo!
.. at Øystein skal bli bra i kneet og kan spille fotball igjen, det har vært trist å se ham i høst.
.. å dulle og stelle for Øystein mens han ligger noen dager på soffa 🙂 (har avspassert torsdag/fredag og mandag/tirsdag nettopp for å kunne dulle med)
.. roadtrip til Danmark i sommer (og kaaaanskje til Nederland, time vill shåww).
.. sommertid på jobben!
.. at det går an å se ut av vinduene mine igjen (må få ut fingeren og få gjort den jobben snart).
.. å plante ferdig rosebuskhekken! Jeg elsker lukta av nyperoser. Håper også å få laget et blomsterbed eller to.

Jeg elsker våren. Sommeren og vinteren har hver sin sjarm, men det er om våren og om høsten jeg føler meg mest levende 🙂 Når fargene og luktene er på sitt mest vibrerende, og den kjøligvarme lufta vekker alle sanser maks. HERLIG!

Med fare for å gjenta meg selv vil jeg sende taggen over til Olava, sammen med en bukett hestehov. Jeg er ikke helt sikker på hvem andre som egentlig titter innom bloggen min – men prøver meg freidig på Beate.

4 thoughts on “Ting-jeg-gleder-meg-til-tag”

  1. La merke til det. Denne er egentlig bare en bitteliten gladting, ikke viktig og heeeeelt frivillig 🙂 Lover å tagge noen andre neste gang 😉

  2. Måtte jo svare jeg også, bare hyggelig å bli tagget altså. Må jo tenke litt over ting og det er alltid sunt!

Comments are closed.