17. mai

Jeg liker å feire 17. mai! Jeg liker å ta på meg bunaden, og jeg liker å se på andre som også har pyntet seg. Jeg liker kaffe og kaker og grillmat og iskrem i godt selskap.

Vi hadde en rolig 17de, med et lite besøk på skola på Borgen for å se på livet, etterfulgt av middagsgjester på terrassen. Oppdekning til ni var ikke noe problem – vi har arvet en sittegruppe fra mormor og morfar, og hadde en annen selv fra før. Smarte Øystein har bygget stort nok til alt dette og grillen, så selv om hagen er langt fra ferdig hadde vi det supert utendørs. Av frykt for kulde (det SNØDDE tross alt i fjor) hadde jeg lagt frem bunker med pledd – men i stedet gikk gjestene hjem med solbrente nesetupper. (Skaffe en parasoll kanskje…)

Vi grillet selvfisket ørret (pakket inn i folie med godt smør, en dæsj rømme, gulerøtter, fenikkel, chalottløk og hvitløk), laksestykker og grillribbe, samt grillspyd med sopp, løk og paprika – noe for enhver smak altså.

Begge Øysteins bestemødre var tilstede – kjempehyggelig! (“Besta” bor i Romsdalen, så henne ser vi ikke så ofte.)

Bildet under ble tatt for to år siden, men med unntak av endret sveis på noen av oss ser vi vel ca slik ut fortsatt 🙂


4 thoughts on “17. mai”

  1. Huhm. Det var da rart? Oooooooooh, jeg vet. Det er egentlig lastet opp i et forum vi hoster – men det er passordbelagt (og jeg er kronisk innlogga) >< Skal legge opp en egen versjon her i morra 🙂

Comments are closed.