Vinterforberedelser

På tirsdager jobber jeg til fem, for at de som har kveldskurs også skal få truffet noen i administrasjonen/biblioteket. Det pleier å være en stille time, jeg koker meg en tekopp og finner på noe å pusle med. I går kom Øystein innom og holdt meg med selskap, og etterpå gikk vi innom Outland og hamstret et vinterforråd av bøker. Hylla full av uleste bøker! Ren lykke!

Jeg tenkte jeg skulle illustrere bokinnkjøpet med et bilde, men med to nysgjerrigkatter i hus (de har nok aldri hørt ordtaket) er det ikke så enkelt å få tatt bilde av noe som helst:

Må si at jeg er storfan av klippekortløsningen hos Outland, jeg har allerede fått tre gratis bøker. I denne omgangen fikk vi i praksis tre bøker til –  de tre bøkene i Sword of Shannara av Terry Brooks i samleutgave – 299 kr spart. 7 bøker til kr 349 kan jeg leve med!

De øvrige bøkene er:

Fler Terry Brooks bøker – jeg har bare lest Sword of Shannara av Brooks, for lenge siden og på norsk: en forferdelig oversettelse som jeg aldri falt for. Jeg er litt mettet på denne typen fantasy nå, men Øystein er svært glad i det, og så mange har anbefalt meg disse bøkene at det er på tide å gi dem en sjanse 😉

Running with the Demon / Terry Brooks
(Satt i vår tid og verden, men som tittelen henviser til – med demoner! Just my cup of tea.)
The first king of Shannara / Terry Brooks
(Tar plass før Sword of Shannara, men er skrevet etter trilogien i samleboken.)

Og så to sci-fi:
Dark Heavens / Roger Levy
ON / Adam Roberts

Ahhhhh – nå kan det bare snø og være mørkt ute! Jeg har te, pledd og en stabel bøker!

3 thoughts on “Vinterforberedelser”

  1. Digger kattene dine som bare SKAL være med på bildene. Spesielt det første der er jo konge! 🙂

    Så deilig med masse nytt lesestoff til lite penger, da er det moro å handle. 🙂

Comments are closed.