Bilder fra fjellet

Noen bilder fra fjellturen 🙂

Det er ikke så enkelt å være nederlandsk, aldri hatt ski på beina før, og så bli dyttet utfor en slalombakke… Natalie var FULLSTENDIG stiv de første turene, og kunne høres på andre sia av Gålåvatnet – hun hvinte for den minste lille dump. Øystein ga ikke opp, og på dag nr to sto hun selv ned bakken!

Aking, snowboarding, skikjøring, bading i hotellets basseng (med tilhørende snøbading), mye god mat og Wii-spilling på kveldene oppsummerer vel oppholdet sånn forøvrig 🙂

8 thoughts on “Bilder fra fjellet”

 1. Hei, herlig med vinterbasking om man er norsk eller ikke, hun hadde det sikkert veldig artig denne nederlandske Nathalie;-)

  Har et bok spørsmål, kan vi ta det her?
  Nina

 2. Flott!
  Det har seg slik min flotte ektemann har hatt et toastmaster oppdrag for en tid tilbake. Da fikk han låne en bok som heter “Takk for Maten, den er skrevet av Steinar Bø og er utgitt av Damm og Sønn as.
  Det har seg slik at han får ofte slike spørsmål, toastmaster, takk for maten ol, derfor vil han gjerne eie denne boken.
  Vet du om det går an å få tak i den, vi vet at forlaget bare har en forenklet pocket utgave, den har han kjøpt, men ble ikke fornøyd var han. Om noen skulle vite om en slik bok, tenkte jeg det måtte være du……

  Nina

 3. Tusen takk!
  Den du linket til er pocket utgaven…….
  ja ja, da får vi heller låne den når vi trenger den!

  Tusen takk for hjelpen!
  Nina

 4. Tror faktisk de har den her på Melhus bibliotek!
  Da går det sikkert an å bestille den om man trenger den til spesielle perioder.

Comments are closed.