Bilder

Jeg lovet bildespam, og selv om ting tar tid så blir det da gjort til slutt! Jeg legger inn et lite utvalg her – resten ligger på flicr, du finner dem her. (For de som ikke kjenner flickr – klikk på det første lille bildet, og bla videre med knappene som dukker opp til høyre. Om du synes bildene er små kan du velge “all sizes” over de du vil se nærmere på, da får du dem opp i stort.)

Her er et godt utvalg bilder, noe hulter til bulter, men ganske riktig tror jeg.

Det første hotellet vi bodde på, på Rarotonga, var helt fantastisk. Om du noen gang skal reise nedover til Cook Islands kan jeg anbefale The Little Polynesian på det varmeste. Utrolig fine bungalower (vi ble i tillegg oppgradert gratis til en med strandfront), fantastisk god mat, super service, og glimrende plassering. På bildet under kan dere skimte terassen vår mellom palmene – bildet er tatt fra vannkanten:

Fin mottakelse på flyplassene både på Rarotonga og Aitutaki, blomsterkranser – og kokosnøtt på Aitutaki:

Tigergutt var selvfølgelig med!

Rarotonga er en liten vulkanøy, midten er et fjell med regnskog på, og så godt som all bebyggelsen ligger langs kysten:

Flyet fra Raro til Aitutaki:

Hengekøya vår på Aitutaki! Vi hadde først en liten beachfront bungalow, men oppgraderte senere til “deluxe” beachfront bungalow. Hotellet het Aitutaki Lagoon Resort and Spa, og kvaliteten på rommene var litt blandet, den første hytta var av typen norsk campingplasshytte, billig. Slitt linoleumsbelegg på gulvene, pyttelite bad som var mindre delikat, slitt og litt trist… Men deluxe’n var ok!

Tropisk frokost inngikk i hotellprisen, det var toast, juice, kornblanding og et digert fat med frukt:

Bryllupet! På en motu (Aitutaki består egentlig av en samling småøyer kalt motu’er inne i en lagune) som er ubebodd – One Foot Island:

Gutta i lilla skjorter var musikerne våre! Veldig stilig, han ene plukket og åpnet en ung kokosnøtt til oss, som vi delte 🙂 Smakte godt, og er visst veldig sunt – full av elektrolytter:

Signere papirer i vitners nærvær (våre vitner var fotografen og Anne Bischop, damen som arrangerte det hele):

Og så litt fotoshoot. Vi tok noen bilder på One Foot Island, og noen

Vi ble sluppet av rett på stranden ved siden av en paviliong hvor det var dekket på til oss – sjuretters middag, fakkelbelyst på stranden:

Det var utrolig lite krypdyr og insekter på Aitutaki – med unntak av mygg, og en samling gekkoer som spiste myggen:

Kos i solnedgangen:

Danseshow av lokale dansere, her tradisjonell krigsdans med fakler:

Et must når man er nedover på Aitutaki er å delta på lagunecruise – vi reiste med Bischops. En times snorkling på det skjønneste stedet, deretter videre rundt i lagunen, med siste stopp på One Foot Island for lunsj og soling/bading:

MASSE fisk 🙂

Hotellet hadde masse utstyr til utlåns, vi lånte kajakk to ganger og utforsket nærliggende motu’er. Her tester Øystein stående padlebrett:

That’s all for nå tror jeg, men det ligger altså mer på flickr 🙂

3 thoughts on “Bilder”

  1. Wow! Så flott! Gratulerer så mye som nygifte, det ser jo fantastisk romantisk ut å gjøre det på den måten dere gjorde. Og for en herlig kjole du hadde på! 😀

Comments are closed.