Drømmehesten

Jeg har fått tilbake drømmehesten min. Det kan faktisk virke som om det var tannraspen som var avgjørende. Alma er i strålende humør om dagen, og i dag hadde vi en helt fantastisk to timer lang tur i skogen. Vi travet på slakke tøyler, hadde både hurtig og sakte gallopp og i det hele tatt storkoste oss!

Det er skjønt å være ute nå, bjørka er lyselyselysegrønn og hvitveis og blåveis blomstrer.

Alma blir rimelig svett av en sånn arbeidsøkt, så vi foretok et svamp-og-bøtte-bad med masse varmt vann etter at vi kom hjem igjen. Det naturlige er da selvfølgelig å STRAKS rulle seg i innhegninga etterpå, slik at man virkelig får massert inn støvet i den fuktige pelsen:

Lekkert resultat, eller hva?

2 thoughts on “Drømmehesten”

  1. Hahaha, akkurat som meg.. klarer rett og slett ikke la være å rulle meg i gjørma etter å ha dusjet. Kule hæsten! Jeg og var litt vanskelig med feil tannrasp.. ble bedre når jeg fikk vanlig overbitt. Da var det fulltravendes gallopp med slakke tøyler! Bæst på tølt egentlig.. mellomblods er vanskelig! Snakker av erfaring når det gjelder hest.. Jeg ville ambefalle et anna dekken med kåbbåysal og stigbøyle skivebremser. Det har jeg hørt gir gode resultater. Kryss grime gir ekstra handling og kjøreopplevelse. Hmm..

Comments are closed.