En digital verden

De påstår jo at vi lever i det. En digital verden altså. Men av og til må jeg lure litte granne.

Computer Arts er et veldig fancy tidsskrift for nettopp kunst og grafikk og bildeuttrykk på datamaskin og internett og i det hele tatt. Og det høres jo veldig digitalt og teknisk ut, sant? For å abonnere på Computer Arts kan man fylle inn et standardskjema på websiden deres, og betale med visa eller master eller annet type kort. Greit nok. MEN problemet oppstår når man vil ha tidsskriftet til et bibliotek, og dermed skal ha en faktura på dette utlegget. Regnskapsmessig og alt det der vettu.

De HAR faktisk en godt skjult lenke som sier “corporate subscription? click here to get an invoice”. Det tok meg litt tid å finne den, og forundringen var stor når jeg på dette digitale tidsskriftets side fikk beskjed om at søknaden om å få tilsendt en faktura måtte sendes PÅ PAPIR. For det kunne de ikke håndtere digitalt. Nei vel, tenkte jeg, og sendte i veien en snail-mail med pent utfylte papirsider. For drøyt en måned siden…

I dag kom det et brev tilbake fra Computer Arts. Så vidt jeg kan forstå ber de meg om å legge ved 75,00 i uspesifisert myntenhet (norske kroner? pund? euro? dollar? yen?) og returnere brevet jeg nettopp har fått sammen med pengene.

/facepalm

Jeg har nå fått tigget til meg bruk av høgskolens ene VISA kort, og har bestilt både Computer Arts og Computer Arts Projects som privatkunde. Projects viste seg nemlig å ikke engang ha muligheten til papirutveksling av penger for bedriftskunder.

2 thoughts on “En digital verden”

  1. Noen ting SKAL bare være vanskelige!

    Forresten; utrolig nice design på bloggen! Har deg på google reader og har ikke vært inne på den på en stund, bare lest der. I like!

  2. Takk 😀 Jeg sitter stadig og føler at jeg burde kunne lage noe selv, men får aldri ut fingeren… og her en dag så lå denne vakre og ventet på meg på themesidene 🙂

Comments are closed.