Fest

Når de tre slanke, smekre og trendy kledde jentene på festen – som alle veier sikkert 20 kg mindre enn meg – sitter rett ved siden av meg og sammen klager på vekta si, hvor mye de har gått opp og hvor fæle magene/rumpene/låra/hoftene er… da er det godt å ha en rollespiller i samme gjeng som møter blikk, ruller med øynene med og sier “+5 natural armor” og indikerer egen kroppsfasong.

3 thoughts on “Fest”

  1. Åååh herlig kommentar! jeg rollespiller ikke, men burde nesten begynt bare for å kunne ha den type kommentarer å komme med. 😉 Er det ikke irriterende når noen som er mye mindre klager over vekta? Hmph. Men men, alt er tydeligvis relativt.

  2. Det er utrolig irriterende. Jeg skjønner forsåvidt at man kan ha hangups. Det er ALLTID noe man er misfornøyd med på seg selv, uavhengig av relativ størrelse i forhold til andre osv. Men jeg sitter ikke og sier hvor enorm jeg er til andre om det sitter noen som er enda større i nærheten av meg… Jeg kunne ikke hjelpe for å lure på hva de egentlig tenkte om meg, når de var enige om at de pittesmå rumpene deres trengte å slankes…

  3. Jeg er SÅ enig! Her er det god polstring mot vinterkulden. 😉 Men jeg klarer ikke komme over en Nemi-stripe jeg synes er så treffende:

    Nemi og Cyan står på et jentedo og klager over utseende. En “litt større og litt styggere” dame denger til dem og klager til venninnen sin over disse vakre, tynne damene som syter og ikke tenker på hvordan hun har det. Bak henne står det en “enda større og enda styggere” dame klar til å daske henne.

    Det er jo noe i det… Man ser ofte kun hva man ikke har – og ikke hva man har.

    Og forøvrig; konge-kommentar fra vennen din! 😀

Comments are closed.