Forkjølelse er oppskrytt

Når man snakker om høsten og forkjølelse så hører man alltid om folk som blir hjemme i senga med feber og hoste – men også med bok, te, varme tepper og egentlig litt småkos.

Jeg har aldri opplevd en sånn sykdomsperiode.

Nå har jeg plukket opp den forkjølelsen som går på jobben om dagen: med feber og dundrende hodepine. Ikke sjangs til å lese noen bok, takler knapt nok lys og feberen gjør at de varme teppene må av og på og av og…

I tillegg ligger stillingen som kanskje kanskje skal frigjøres slik at jeg kan bli fast ansatt veldig tynt an – hun som var ute i permisjon kommer tilbake alikevel, og da er det egentlig ikke plass til meg i biblioteket mer. HVIS det alikevel blir en ledig stilling skal den lyses ut og man må igjennom fulle intervjurunder osv. Skal jeg ha noe håp TRENGER jeg virkelig ikke to sykdomsdager nå i tillegg til alt annet. Men slik er det. Noen som vet om jobber jeg kan søke på?

*skru av pc og tasse tilbake til senga og selvmedlidelsen*

5 thoughts on “Forkjølelse er oppskrytt”

  1. Hvis det er noen trøst, kan jeg melde at det er enda svartere jobbmarked for folk med doktorgrad i humanistiske fag, spesielt hvis man ikke orker all smiskingen. For min del går veien til Sverige i et og et halvt år framover. Men det er i det minste jobb.

  2. Det er ledige stillinger på Fylkesbiblioteket i Akershus. Selv om dette var litt kjipt å høre da 🙁

    Sender noen gode vibber!

  3. Og så kom influensaen til Hakadal, helt uten at jeg har vært i nærheten av biblioteket på Kjeller på en stund. Nokså kjedelig å sitte her i sofaen midt på dagen og synes synd på seg sjøl.

    Selv om jeg ikke ha det samme jobbproblemet, da… Men egentlig tror jeg at jeg skal sitte litt på finn.no og se om jeg finner noen fine hus enten på Hamar eller Høybåten 😉 Kan jo leke litt med tanken på et roligere liv med jobben i nærheten!

Comments are closed.