Kaffekoppen min er ute etter meg

For tredje gang på få uker har jeg nå klart å helle kaffe utover mer eller mindre hele meg. Første gangen var det rent kløn (trodde jeg), andre gangen var det katt under foten, og denne gangen var det bare sært. Jeg mistenker nå kaffekoppen for å være den egentlig skyldige. Den bare arrangerer ulykkene slik at den selv sitter igjen med et solid alibi.

Dagens hendelsesforløp: Jeg har fire relativt store databøker stående nærmest ene enden på pulten min. Mens jeg satt og tastet uskyldig på pc’n tippet HTML-bibelen over – tilsynelatende helt uten ytre påvirkning. Den veltet de andre bøkene som rev med seg permene som dyttet på brevordneren som klarte å velte kaffekoppen. Og selvfølgelig traff kaffespruten godt og dekket mer eller mindre hele det venstre beinet mitt.

Av dette kan jeg trekke to konklusjoner:
1) Kaffe etterlater seg gule flekker på lyse olabukser.
2) Jeg trenger tutkopp.

4 thoughts on “Kaffekoppen min er ute etter meg”

  1. Du skal være glad for at du ikke vet hva kaffe nedi et tastatur kan utrette, du! Forresten er kaffe ganske synlig midt på en hvit skjorte eller genser, også….

    Men den med at kaffekoppen er ute etter deg er en ny vri, helt i stil med mine antagelser.

Comments are closed.