Lest siden sist

Elisabeth Moon / Command desicions og Victory conditions
De to siste bøkene i “Vatta’s war” – med unntak av Sagaen om Paksenarrion er Moon’s bøker nesten for enkle, de er behagelige i travle perioder, men akkurat nå kjenner jeg at jeg begynner å gå lei av sånne rosa bøker. *Vente veldig på Reynolds siste i pocketutgave*

Neal Stephenson / Diamon age
Ikke av mine favoritter blant Stephenson’s bøker, men vel verdt gjenlesingen. Masse gode ideer og framtidsvyer som vanlig i Stephensons sci-fi 🙂

Peter F. Hamilton / The Nano Flower
Gjenlesing av Hamiltons Mindstar-bøker. Dette er koselesing, bare hakket bedre enn Moon’s bøker. Jeg sitter fast i en myr av såpeserie bøker… Bør ta meg selv i nakken og gjøre en jobb for å få tak i noe mer leseverdig snart.

3 thoughts on “Lest siden sist”

  1. Navnet Stephenson minte meg på noen bøker som jeg ikke husker hva heter, som du sikkert vet hva er, de handler om en spedaslsk, hvitt gull, og diverse? Det høres jo rart ut når jeg sier det sånn, men du er jo rimelig allvitende når det kommer til fantasy?

  2. Tenker du på Stephen Donaldsson? 🙂 Og Thomas Covenant, the Unbeliever? Spedalsk fyr som faller inn i en annen verden (og er verdens mest atale hovedperson – det første han gjør er vel å voldta ei lita jente ><)?

Comments are closed.