Mer fra Vegas

Vi har vært på Cirque du Soleils forestilling KÀ (på MGM). FANTASTISK forestilling! Jeg har hatt lyst til å se en Cirque-forestilling i årevis, og endelig, endelig fikk jeg sett en. Det var akkurat like magisk og fortryllende som forventet. Cirque du Soleil har vel til enhver tid minst seks/sju faste forestillinger her i Vegas, og KÀ går for å være en av de største – iallefall den med mest omfattende scene. Enorme gulvflater ble løftet på høykant og vippet rundt, og båter og tredemøller flakset rundt i rommet. Lys og lyd og alt var bare helt perfekt – som det skal være på en Cirque-forestilling 🙂

Ellers har jeg vært med Øystein ned på Riviera hvor DefCon holdes. DefCon har visstnok rett rundt 10.000 besøkende denne helgen. Det er 10.000 nerder på ett og samme sted det. Jeg kjøpte meg en kaffe og benket meg til på et sted med full oversikt over inn/utgangene til konferanseområdet – skal love det var mye morsomt å se. Årets nerd er litt mindre sortkledd enn man kanskje forventer, det var mange meget velkledde nerder som alikevel umiskjennelig var kledd som nerder. (Et lite clue er tskjorter, hatter og bagger med beskjeder de færreste ikke-nerder skjønner poenget med.) Årets frisyre må helt klart sies å være hanekam!

Jeg fikk også sniklåne badget til Øystein og tatt meg en runde inne på konferanseområdet – nok til å få kjøpt et par bøker av en for meg ukjent forfatter (men jeg fikk begge bøkene signert), plukket med meg et par t-skjorter fra Jinx-standen og tatt noen bilder av datamaskin-museum-utstillingen.

Ellers bedriver jeg dagene med å tasse rundt mellom de forskjellige hotellene før jeg kræsjer ved bassenget eller på en kafe med boka mi. Jeg hadde jo som tidligere nevnt med meg 6 bøker hit, noe som viste seg å være ALT for lite etter at jeg raste igjennom tre på tre dager – men jeg fant heldigvis en Borders Express etter et par dagers leting. Det er ingen tvil om at besøkende til Vegas helst ikke skal bruke tid på  noe så uprofitabelt som lesing, for bokhandlere finnes det knapt nok i nærheten av The Strip.