Ny blog, ny sjanse

Dette mitt N’te forsøk på en blog. Det forrige forsøket startet i grunnen oppløftende, men strandet på grunn av store problemer med formatering – postene mine så ikke ut i måneskinn, med rare linjeskift og merkelige mellomrom. Blogger trøbler for meg om jeg bruker Opera, ellers ser det lovende ut så langt.

Hva skal så være i denne blogen? Tja, si det. Den blir nok ganske så selvsentrert, jeg innbiller meg ikke at jeg er noen stor filosof, eller at jeg skriver spesielt morsomt – i første omgang er tanken å bruke blogen som en liten dagbok, mest for meg selv altså.

Jeg er altså en liten bibliotekar som til en hver tid lever delvis i den virkelige verden, delvis inne i den boken jeg pr tiden holder på med. Jeg blir et umenneske om jeg ikke har noe å lese på – da blir jeg stresset og unau og generelt gretten. Jeg trenger ikke lenger å lese hele tiden (når jeg var liten leste jeg mens jeg spiste, mens jeg pusset tenner, i hvert lille ledige øyeblikk – jeg prøvde å lese mens jeg syklet, men det skar seg ganske fort), men har alltid en bok klar i veska dersom det skulle oppstå dødtid. (Derfor er også mine “vesker” gjerne på størrelse med andres bager, de må ha plass til minst en bok i tillegg til en jentes øvrige nødvendigheter – det må i den sammenheng også nevnes at jeg ofte kjøper bøker etter størrelse. Det er jo mer økonomisk å kjøpe en pocket på 400 sider til kr 99, enn en på 100 sider til samme pris.)

Hva jeg leser? Jeg jobber på et fagbibliotek, nærmere bestemt ved Høgskolen i Akershus – og oppveier alle faktabøkene i arbeidstida med en lang og kontinuerlig påfylling av fantasy og sci-fi (i det siste veldig mye cyberpunk) i fritida.

Nåh, dette burde være nok som en oppstart, sånn i tilfelle noen skulle føle for å lese min blog så har de iallefall fått litt info på hvem stjernesøkeren er.

3 thoughts on “Ny blog, ny sjanse”

Comments are closed.