Påske

Gleder meg til påske, gleder meg til påske, gleder meg til påske 😀 Hyttetur med familien er noe jeg alltid gleder meg til. Dette bildet ble tatt av mor og meg i påsken i fjor, etter at far vekte oss grytidlig mens han lykkelig forkynte at det var en strålende soloppgang og frokosten var ferdig pakket. Deretter trasket vi på skaren opp på en topp bak hytta, fant en flekk i sola, og spiste brødskive med egg og drakk kakao til. Perfekt!

paaskefrokostliten.jpg

11 thoughts on “Påske”

 1. her trenger vi ikke dra til fjells for å få påskestemning. Vi har masse snø, så når sola viser seg, er det påskestemning som bare det.

 2. Gleder meg til påske x 100 🙂

  Snø og ski og appelsin og kvikk lunsj og termos med varm drikke og sol og solbriller og smøring på ski og peisvarme på kvelden og badstu etter skitur og mye god mat fra kreative kokker (meg og min mann) og lese mange bøker og se krim på tv og løse påskenøtter og så gå på ski igjen 😀

 3. åååå, det så deilig ut!
  Vi blir mest hjemme, men en liten tur til mor blir det, og en liten tur til svigemor…
  Jeg må si at det beste jeg vet med påsken er å pusle i stallen og med hestene , rydde litt ute og slappe av med gode bøker, forresten bruker jeg deg som en veileder når jeg kjøper bøker, og må si at jeg er meget fornøyd hittil.

  Nyt de lange dagene!!
  God Påske!

  Nina

 4. Det er utrolig digg å pusle i stallen 🙂 Jeg har så langt ikke fått hverken hestevakt eller kattevakt til mer enn den siste helga, så jeg får noen fridager hjemme – håper på fint vær og fine rideturer!

  Nå ble jeg nysgjerrig 😀 Hva har du lest?

 5. Fantastisk far du har da! Som serverer frokost ute i påsken 😉 Mens sola varmer akkurat nok til at du kan kjenne at NÅ kommer våren 😀 !

 6. Takk for gratulasjonshilsen ifm med min sønns fødsel! Jeg har aldri tenkt på fødselen som skummelt, men jeg tenkte jo stadig vekk på alt ansvaret det innebærer å få et barn da jeg gikk gravid og DET er ganske skummelt:-) Men på den andre siden finnes det ingenting som er større og mer fantastisk i hele verden enn å bli mamma, så gå for det! Lykke til:-)

 7. Hei igjen, den boken jeg koser meg med nå (og garantert ikke hadde kjøpt om jeg ikke leste dine bokanmeldelser) er “magiens kilde” av Terry pratchett.

  Den er herlig!!!!

  Takk!;-)

  Nina

Comments are closed.