Post noe da!

Snille alle sammen, kan dere ikke poste masse i dag? Jeg trenger noe som tar oppmerksomheten vekk fra ventingen… Megleren skal legge ut leiligheten i dag, og jeg har slitt ut oppdater-knappen på Finn.no.

6 thoughts on “Post noe da!”

 1. Masse lykke til! Det er alltid spennende med huskjøp og salg.
  Jeg har faktisk en del poster på lur, men jeg skal prøve å begrense meg til en eller to om dagen 😉
  Du får lese litt om vår venn Simone i stedet, siden hun har bursdag og gode greier!

 2. Jeg har faktisk postet 3 stk i dag. Så det er bare å lese i vei. Korte var det da.. Hehe:) Lykke til med leilighetssalg, så spennende!

 3. Lykke til!! Det er altfor spennende. På søndag har vi visning og på mandag blir det forhåpentligvis budrunde. Da kommer jeg sikkert til å bli like nervøs som jeg var da jeg bød selv. Legg ut link til leiligheten da eller?:)

 4. Link til leiligheten kommer så fort den faktisk er ute. Jeg vet ikke HELT hvor lang tid det skal ta å legge ut en leilighet på finn… Megleren sa jo at han skulle gjøre det i dag tidlig. *sukk*

  *refreshe finn.no*

  *refreshe finn.no*

  *refreshe finn.no*

Comments are closed.