Snø

Utsikten fra kontorvinduet mitt i dag 🙂 Det snør tett, og det ser ut som om det gjør et godt forsøk på å legge seg, selv på asfalten her inne i Oslo.

Jeg ELSKER den første snøen. Den bringer noe fredfylt med seg, stille og hvit. Senere i dag skal jeg ut på tur med Almingsen – jeg håper snøen blir liggende der ute lenge nok til i kveld. Det har vært for mørkt til å ri i skogen nå de siste ukene, og særlig etter at klokka ble stilt (vintertid er forresten noe forbannet tull… er det ikke bedre å ha lyset lengst mulig på ettermiddagen?) og snøen gjør det bedre 😀 Vi mangler forøvrig vintersko… Hm.

Det finnes vel knapt noe bedre enn å være ute i fuktig høstduftende granskog med hesten, i stillheten og roen.

2 thoughts on “Snø”

  1. det kom snø her også i dag, men den forsvinner nok like raskt som den kom.

    Ellers synes jeg også dette med å stille klokka er noe tull. Det er nå vi har normaltid, så noen kom vel på den ideen om at man skulle få lysere kvelder sommerstid.
    Hadde man latt være å stille klokka, tror jeg det hadde vært mye lettere for de som plages med lysmangel og at høsten plutselig blir så mørk i slutten av oktober.

    Skulle vært motsatt, at man stilte klokka motsatt vei. Men da blir morgenene så mye mørkere 🙂

  2. Snøen er allerede på tur bort her inne i byen, aner ikke hvordan det er ute ved stallen 🙂

    Og aldeles enig med deg! Jeg har ikke noe i mot mørkere morgener – for alle som har arbeidstid 8-16 er det uansett mørkt om morgenen, en time frem eller tilbake har ikke noe å si.

Comments are closed.