Snøkos

Hva gjør dere når det er masse masse snø ute?

Jeg drar på lange rideturer og koser meg – det tror jeg Alma gjør også. Hun får et ekstra kick når det ligger en halvmeter med puddersnø hun kan brøyte seg frem i, det er lite som slår en gallopp så snøyføyka står! Vi har vært på to kjempefine skogsturer, og jeg er så glad for at jeg har en hest som er stødig på beina! Halve tiden ser vi hverken akkurat hvor stien går eller hva som ligger under snøen, men Alma snubler nesten aldri uansett hva vi støter på. Det er ekstra trolsk i skogen når det ligger snø på alle trærne og den stien vi rir på mange ganger i uka blir helt ugjenkjennelig og fremmed med et tykt teppe med snø.

alma_sno

2 thoughts on “Snøkos”

  1. Hva jeg gjør når det er masse masse snø ute? Tja, kommer vel litt ann på, men kan jeg velge holder jeg meg helst innendørs, gjerne med noe varmt i koppen og ei god bok. 😉

Comments are closed.