Tålmodighet

…er noe jeg absolutt ikke er så veldig god på. Alle som kjenner meg kan skrive under på det. Resultatet av dette er at jeg må jobbe nesten mer med meg selv enn med Alma før vi kommer noen vei med treningen vår. Jeg har hatt mitt første forsøk, vi var på ridebanen i flombelysning og vimset. Det ble i grunnen ikke noe mer ut av det enn vimsing. Enten ga Alma fullstendig blaffen i meg, eller så tråkket hun meg nesten ned i et forsøk på å få tak i en godbit. Og til slutt måtte jeg gi meg, for jeg kjente jeg begynte å bli mektig irritert. Kom ikke det minste lille lenger med den ene kommandoen jeg SKAL få til heller: STÅ-kommandoen. Så fort jeg beveger meg, beveger hun seg – enten med meg, eller (aller helst) bort fra meg.

Kanskje jeg burde gått et kurs først, jeg er svært usikker på mitt eget kroppsspråk mot Alma. Noe hun selvfølgelig plukker opp 😛 Menmen. Vi prøver igjen!

3 thoughts on “Tålmodighet”

 1. Hei igjen!
  skulle ønske jeg bodde nærmere deg, for da kunne jeg bidratt litt…..

  Veldig typisk det du har opplevd i dag, du må tenke på at det er første gang for begge to, og om jeg ikke tar helt feil har dere et par uvaner hver:-)

  Dette med “stjeling” av godbit kan du få bort med å gå bestemt mot henne når hun kommer.
  Det er veldig lurt å dele opp treningen i små biter, så kanskje kan det være lurt å trene på “ikke tråkk meg ned” først?
  Om du skal på kurs, vil jeg så varmt anbefale å dra på kurs med Ellen Ofstad, og TA MED ALMA!!

 2. Beklager brå stopp, kom borti en knapp jeg ikke skulle!

  Som en liten trøst kan jeg si at de aller fleste både to og firebeinte vil føle noe frustrasjon i starten.

  Stå på!
  Lykke til!

  Nina

Comments are closed.