Datingopplæring

Heh. Det er nok ikke så enkelt å komme inn som fersking på biblioteknorges epostliste. Særlig ikke når det nærmer seg fredag!

En samtale om dataspill i bibliotek og arrangering av spillkvelder som trygge møtesteder for ungdom får hektet på et utspill (seriøst eller useriøst vites ikke) om at “En annen viktig og naturlig oppgave for bibliotekene i deres arbeid mot barn og unge, er å arrangere datingkvelder, f.eks. nettdating og speed dating”.

Dette utarter videre til: “Kan bibliotekarene påvirke naturlig utvalg? Skjønt da blir det vel ikke naturlig lenger. En drøss nye borgere formet etter bibliotekarers forståelse av demokratiet.” Som ble støttet helhjertet av nestemann: “Dette er bare en naturlig utvikling. I århundrer – nei, årtusener – har vi forvaltet den kollektive visdom og kunnskap. Når tar vi bare vår oppgaver og – våger jeg å si det – MAKT –  videre til den naturlige konsekvens. MUhahahahahaha!”

Hvorpå en stakkar, som selv erklærer seg som en fersking i bibliotekmiljøet, sjokkert bedyrer at han ser da virkelig ikke at bilbiotekarene skal ta på seg rollen som datingtjeneste og synes det hele bryter med en rekke prinsipper…

2 thoughts on “Datingopplæring”

Comments are closed.