Tekniske vidundere

Nå har jeg testet skolens nye vindundermaskiner: skriver/fax/scanner/kopimaskin. I stedet for å måtte sjekke hvilket rom du sitter på, og velge printer deretter (eller løpe hele veien opp i biblioteket for byggets eneste scanner og fargeprinter tilgjengelig for studenter) har man nå det enkle valget mellom farge eller sort/hvitt. Deretter tasser man bort til nærmeste ledige printer, vifter med kortet sitt foran leseren – og vips, der dukker det opp en liste over dokumenter du har sendt til print.

Enda mer fantastisk er at man kan kopiere eller scanne inn dokumenter og velge å få dem sendt til mailen sin i stedet for å få alt ut på papir. Jeg måtte selvfølgelig teste, og resultatet er notatblokk-pegasusen under. (Ja, det var et kjedelig møte.)

Så enkelt! Så praktisk!

One thought on “Tekniske vidundere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *