Kompromiss

Ok – så ble det ikke kortkort. Men det ble kortere – Bob er en fin ting! – og med morsom farge (til meg å være). Frisørdamen var nesten tom for blekemiddel, så hun heiv i litt askeblonde striper og bleket litt utenpå der igjen med det hun hadde igjen av bleking. Det funker med mitt eget mørkblonde/gyldne i striper i mellom 🙂 Og som prikken over i’en – litt rosa i nakken! Wahaha! Ikke spør hvorfor rosa, men det ble faktisk ufattelig kult (synes jeg da – så kan dere bare sitte der og være teite om dere ikke synes det samme). Det rosa synes bare når jeg buster til og vipper frem nakkehåret.

klipp2.jpg  klipp3.jpg  klipp1.jpg

(Og ingen frekke kommentarer på anstrengt ansiktsuttrykk, det er ikke SÅ lett å ta bilde av seg selv med mobiltelefon ><)

7 thoughts on “Kompromiss

 1. Jeg skal ikke kommentere håret, men lurer på hvilken mobil du har, som tar så bra bilder? Eller har du jukset og redigert dem i et dertil egnet program?
  Jo, forresten må bare si at det høres stilig ut med rosa striper i nakken.

 2. Jeg har en Sony Ericsson w800i 🙂 Den tar helt ok bilder. Har bare forminsket disse litt, ikke gjort noe annet med dem. Ønsker meg veldig en sånn mobil som er kamera med mobil i stedet for omvendt – jeg bruker mobilkameraet MYE 🙂

 3. *nynner litt*
  “Pink – it’s my new obsession / Pink – it’s not even a question”

  Det ser forresten ut som du sitter på en ananas..
  Tror det iallefall måtte til noe sånt om jeg skulle se så anstrengt ut ever.. 😉

 4. Veldig fint! 🙂 Rart det der med hår.. jeg driver jo også og går fra kort til langt og tilbake igjen. Nå er det ganske langt, og jeg er lei. Har også lyst på lysere og kortere.. ikke helt kort, men litt sånn bob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *