Fritt fall

Jeg sa opp jobben min i går! Det var dritskummelt.

Det gjorde jeg fordi jeg har fått et nytt tilbud, fra NITH. Stillingen er i store trekk lik den jeg har i dag – med bibliotekjobb (de har et lite bibliotek som de ønsker å videreutvikle), samtidig som de trenger noen som kan jobbe sammen med info-avdelingen med utvikling av intranett og interninformasjon. Biblioteket er såpass lite at det bare er en bibliotekar der.

Jeg synes arbeidsoppgavene høres morsomme ut, samtidig som jeg fikk et veldig godt inntrykk av miljøet på skolen – og jeg må jo tilstå at jeg antageligvis kan være mer til nytte for en IT-student enn for en sykepleiestudent (“Du skriver om HVA sa du? Ok, hvordan staver du det?”).

Såh. Fra september blir jeg altså å finne i Oslo 🙂

10 thoughts on “Fritt fall

 1. Gratulerer!!!!! Så utrolig spennende! Da må du fortelle meg hvor lang tid du bruker på pendling! (har en sambo her som godt kunne tenke seg å flytte til kløfta, hehe:)

 2. Det biblioteket var ikke kjempestort når jeg gikk der ihvertfall nei. Miljøet var veldig godt der den gangen (det er noen år siden nå).

  Har forøvrig nylig sagt opp jobben selv, ikke spesielt moro. Men man skal gjerne videre også.

  Gratulerer med ny jobb!

 3. La oss være ærlige – det er et bøttekott av et bibliotek 😀 Men fokus innen fagbibliotek (og da særlig på et sted som NITH) flyttes nesten helt over til databaser og digital tilgjengelig info, så selve lokalet er ikke så farlig mer 🙂

  Hva skal du videre til?

 4. Fortsetter min ferd innen helse (men jobber som utvikler). Denne gang beveger jeg meg bort fra Microsoft og voer til Java og Oracle. Gleder meg. Også kan jeg bygningen jeg skal jobbe i fra balkongen min. Det er digg.

 5. Megaflott – sørg bare for at du får nok betalt og at du har opprykksmuligheter i lønnsstigen.

 6. Gratulerer så mye, veldig spennende med ny jobb da!!
  Hadde mine mistanker når jeg så den litt uforståelige posten her for en tid tillbake;-)

  Spennende!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.