Salproblemet er løst!

Hurra! Endelig har lommebok og muligheter slått seg sammen, og nå håper jeg at salproblemet mitt er løst for en god stund fremover. Jeg fikk først tilsendt en deilig westernsal fra Nina borte på Såmmårfjøset. Nydelig til tur, men det ble litt vanskelig for stalljentene som ønsket å hoppe litt med Almingsen, derfor skaffet jeg meg en ekstremt billig all-round. Den ligger faktisk svært bra på Almingsen, men rytteren ender opp i aldeles stol-sits, noe som jo heller ikke er bra. Jeg klarer rett og slett ikke å tvinge beina langt nok bakover i den til å få rett sits. Derfor har jeg nå endelig klart å skaffe meg en ordentlig sal, en dressursal – Wintec Dressage Pro Cair. For å gjøre jobben skikkelig har jeg også hatt en saltilpasser på stedet.

Sale ligger supert på Almingsen, og jeg sitter utrolig godt i den! Den semska overflaten og gode kneklosser gjør at jeg sitter ordentlig godt fast, samtidig som setet er stort nok til å gi meg bevegelsesfrihet.

Nå har jeg altså sal til tur og sal til baneridning/sprang og sal til avveksling. Dette bør holde en stund 🙂

wintec1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *