Freddan

Weeee – fredag! Og jeg føler meg som a million dollars – eller iallefall 100 😉

Selv etter forsovelse, litt kjip kantinekaffe (sånn svart guff som har stått og kokt siden fuglene-vet-hvor-lenge) og fullstendig krasj i bestemmelsesevnen når det gjelder antrekk (planen var å fiffe meg opp litt ettersom det er fredag, men endte som vanlig på sliten olabukse og topp fra H&M, og i tillegg var perlekjedet som matcher toppen bortevekk) og en sørgelig tom konto så kjenner jeg at dette er en god dag!

Jeg har uleste bøker i hylla hjemme, jeg har en roadcart som bare hyler etter tur med Almingsen (som har vintersko på, så vi trenger ikke gå på tur med museskritt og angst for å falle hele tiden), Almingsen står inne i lekker stall, jeg skal i rakfisklag i kveld hos en gammel venninne jeg ikke har sett på alt for lenge, og i morgen skal vi på fotballfest (overaskelsesbursdag i klubbhuset på Borgen, med servering av pølser og øl, antrekk: fotballdrakt – Kamma for min del takket være snill kusine!). Vi fikk et lass med ved av svigers – det er nå behørig stablet inne i garasjen, hvor også begge bilene nå har fått plass etter en fantastisk innsats av Øystein. Alt faller på plass, og jeg kjenner at jeg er rimelig fornøyd med livet mitt! 🙂

Håper dere også er fornøyd med deres! GOD HELG 😀

2 thoughts on “Freddan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *