Missing: Bond, James Bond

I Quantum of Solace finnes han iallefall ikke. Det er rett og slett ikke en James Bond film, det er ikke snev av 007, av stil og dingser og elegant humor. Skurken er en sleezeball, en dust som gjør gråsoneoperasjoner det er alt for lett å tro på, i samarbeid med ministere og ledere – som det også er alt for lett å tro på. Craig mangler stilen og smilet og elegansen som Bond. (Og i mitt hode ser han faktisk for gammel ut til å fremstille en ung Bond, som jo er meningen.)

Det som FINNES i Quantum of Solace er masse deilig action, en kjekk hovedperson (jeg sa bare at han ikke ligner en ung Bond – ikke at han ikke gjør seg på skjermen 😉 ), en helt ok historie (vel, vi tror alle på at det er land og ledere og kommersielle bedrifter som er så skrupuløse, gjør vi ikke?), pene bilder og bra driv.

Jeg storkoste meg på kino i går.

Men James Bond er det IKKE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *