Avslørende?

Husker ikke hvem, men en eller annen blogger har lenket til denne: Illustret Vitenskaps IQ test Jeg kastet meg på og testet. Ganske fornøyd med meg selv, særlig mtp at jeg kjenner min hoderegning og evne til å se mønstre i bilder >.<

Navn: stjernesøkeren
Ditt testresultat:
123
Resultat i beskrivende kategori: Bra

Jeg rocker som forventet i verbalkategorien mens resten føyde seg fint inn på bjellekurven 🙂 Noe som sjokkerte en anelse var at jeg scoret høyere enn forventa på “logisk sans”-delen… Ellers er jeg “på linje” i alt, og godt plassert inne på gjennomsnittet ^^

Som referanse:

120 Gjennomsnitt collegeeksamen
125 Gjennomsnitt for Ph.D. & M.D.-grader

2 thoughts on “Avslørende?

  1. Har ikke tatt en slik test siden jeg var på sesjon, så da måtte man jo utsette leggetid en smule :p Jeg klarte å snike meg forbi deg med et par usle poeng, håhå! Hadde trodd jeg skulle gjøre det skarpt på det visuelle, men det var i den verbale kategorien jeg fikk full pott.

    En kverulerende grammatikknazi har endelig fått lønn for strevet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *