Gjøre det offisielt

I går satt det en jente bak meg på toget og snakket med venninnen sin på telefon. Jeg er som regel god på å la all sånn lyd på toget skli forbi meg, men i går var jeg tom for bok og fikk ikke sove, så da klarte jeg ikke helt å tune ut samtalen. Jenta var tenåring, tidlig videregående kanskje, og hadde akkurat gjort det slutt med kjæresten sin. Det var fryktelig trist og leit og han skjønte ingen ting, og hun virket  fornuftig og hørtes så fin ut der hun snakket med venninnen sin, helt åpenhjertig på toget.

Jeg følte litt med henne, de fleste husker vel sin første forelskelse og dens endelikt. Og alikevel, hjerterått som det kan høres, måtte jeg fnise av avslutningskommentaren hennes:

Jeg ville bare at du skulle vite det først, i morgen gjør jeg det offisielt – da endrer jeg statusen min på Facebook.

6 thoughts on “Gjøre det offisielt

 1. Tenk det, og legger du merke til det – så er det ingenting som kreerer så mange kommentarer som endringer i sivil status på tryneboka! Det var godt hun ikke gjorde det slutt på sms. Det er godt å ha en liten balanse i å leve livet fysisk og digitalt 😉

 2. *fnis* Litt søtt da 🙂

  Jeg har sørget for å endre innstillingene på Facebook slik at det ikke kommer fram om jeg har endret status. Det ble litt pinlig et par ganger jeg endret til “det er komplisert”. Nuvel.. nå har jeg ikke noe om forhold der i det hele tatt, det tror jeg er best. 😉

 3. Lothiane: Hehe – det er vel noe med hvem som skal få vite ting når kanskje? Jeg er ekstremt forsiktig med sånne ting selv. Men for henne som endelig hadde bestemt seg for å gjøre det slutt hørtes det ut som om det var en befrielse å la alle få vite om det på en gang 😉

 4. Det gir litt fnis, og det er litt fint, og den statusen på FB er virkelig noe som fenger.

  Ikke minst når folk som man tror er godt gift plutselig står der som “singel” og man ikke tør å spørre om man bare er lite oppdatert eller om det er et feiltrykk.

 5. Jeg må også få legge til at endring av status på facebook var den bekreftelsen jeg ikke egentlig ville ha når det gjaldt et vennepar av meg.. :S

  FB har tatt over verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *