Neeeeeeeiiiiihhhh

Vi mister trolig Charmisen – hun flytter! o_O Det er … det er … det er så trist at jeg ikke har ord for det er det. Ikke at jeg ikke forstår det… selv om stallen er tilnærmet perfekt og ligger nærme Vibsen og V’s hus, så savner nok V å ha et litt mer aktivt dressurmiljø. Litt fler jenter på egen alder også kanskje.

Men for meg og Alma er det bare trist. Nitrist! Alma uten paddockvenninne og jeg uten stallslarvevenninne og begge uten turkompiser. TRIST er det.

2 thoughts on “Neeeeeeeiiiiihhhh

  1. Å neiiii! Skjønner du og Alma er lei dere nå.
    Men kan det åpne for noen nye hyggelige bekjentskaper da? Noen må vel ta over stallplassen?

  2. Jada… Men de eneste jeg vet om så langt er to jenter på 17 eller 18… men det blir en plass til ledig snart, så håper det kommer noen litt eldre inn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *