Dobbeltliv

Jeg lever et dobbeltliv. Og jeg elsker det!

Jeg elsker at jeg kan gå en hel helg uten å ta på meg sminke, fordi alt jeg skal gjøre er å være ute: måke snø, dille i stallen, gå tur – og i tett snøvær ville mascaraen bare rent bort alikevel. Jeg nyter at jeg kan gå hjem fra stallen, en times tur i tett snødrev, og ikke se mer enn et par hus underveis – bare hvite jorder og snødekt skog. Det er deilig å komme hjem fra jobb og ta på seg slafsete, behagelige, slitte klær for så å tilbringe resten av ettermiddagen med hesten. Jeg elsker å bo på landet!

Samtidig er det befriende å ta på seg tweedskjørt, pen topp, langt perlekjede og høye støvletter mandag morgen, sette seg på toget inn til byen, rusle gjennom Oslo S og kjøpe med seg en cortado på vei til jobb. Det er herlig å kunne ramle innom en pub for en pils på tur hjem fredag ettermiddag, stikke innom en butikk eller to, møte venner… Det er flott å jobbe i byen!

Kombinasjonen er perfekt 😀

4 thoughts on “Dobbeltliv

  1. Heldige du som har det slik i hverdagen – jeg har den sistnevnte til vanlig i oslo, men den førstnevnte hver gang jeg er hjemme på Hedmarken. Jeg ser for meg at en ennå mer blanding vil være til det bedre 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *