Shopping og champagne?

Iallefall shopping! Black Design er livsfarlig, men jeg er i grunnen rimelig fornøyd med resultatet i dag… Alle kule/kubbe/telysene mine har vært mer eller mindre nedbrent en stund, så det var på tide med noe nytt – og da benyttet jeg sjansen til å bytte farge. Fra min lysende limegrønne (som jeg tross alt har hatt en stund) til en lekker sjøgrønn. (Ikke vist på bildene er også et par putetrekk og en pyntegreie til gardina.)

Bolle med pyntesteiner, vann, flytelys – og endelig fikk jeg bruk for sneglehusene som ble plukket i Danmark for flere år siden:

Et brett med svart pyntestein og flere av sneglehusene (og Athenes pote – hun var med og hjalp til med å pynte…):

To ufattelig kule glasskuler til å henge i vinduet:

Og siste rest av pyntesand og pyntestein gikk i potta til mitt forlengst avdøde bonsaitre:

3 thoughts on “Shopping og champagne?

  1. stilig! Den fargen på lysene er fin, jeg tror jeg har lignende. En av mine favorittfarger. 🙂 Nå ble jeg litt inspirert, spesielt de glassgreiene til å henge i vinduet likte jeg godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *