Dagens dont

Effektivitet! Lever i tiden! Eller hvordan det var… Iallefall tilsier tiden frenetisk hage/hus/bilarbeid om man ser seg rundt i hagene på feltet om dagen, så da har vi hivd oss på samme bølgen. I dag har vi fått gjort masse!

Øystein var ute og skiftet dekk og vasket lille blå før han måtte inn igjen og legge seg, stakkaren er småsjuk med feber og greier. (Neida, har ikke vært i Mexico i det siste.) Vi har dratt på duk som skal ligge under bark, og helt på fire poser bark (tejte Felleskjøpet var utsolgt for bark i går kveld, vi trenger nok minst 10 sekker til). Jeg utførte et ordentlig stykke mannfolkarbeid og stjal flere trillebårlass med passe store gråstein fra tomta på den andre siden av veien for å lage en pen kant nederst i skråningen. (Ingen har kjøpt tomtene på den andre siden av veien enda, og de er fulle av oppsprengt stein… Satser på at ingen vil savne noen trillebårlass.)

Deretter fikk våre to soldekk litt sårt tiltrengt oppmerksomhet, en ordentlig skrubb på begge, og et strøk terrassebeis i farge honning på det nedre soldekket. Det blir så lekkert! Må bare huske på å bruke terrassedøra og ikke inngangsdøra når vi skal ut i morra…

Og til sist fikk jeg klemt inn tid til en skogtur på Alma. Hun er en sann engel om dagen, bare morsomt å holde påmed henne når hun er i så godt humør!

Noen bilder hører med. Først en del av skråningen, før duken ble trukket, men med noen av steinene jeg slepte frem:

Øvre soldekk er nyvasket, og nedre har fått fin honningfarge:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *