Atdetvarsadu?

Lengesidenjegharpostet noe? Jaaa, det er kanskje det, iallefall noe med noe særlig til innhold 😀

Men jeg går ut i fra at de fleste av dere kan bære over med ei som har litt mye å gjøre på jobben, overtid, stallvakter, kjoleskuffelser og kjoleoppturer med påfølgende kjoleprøving for siste fiksing av størrelser, smått begynnende reise- og tsunaminerver, magic-kvelder, filmkvelder, så vidt tid til litt WoW, husvasksperre og venneforsømmelser pga alt det før nevnte.

hvitkjoleJeg fikk altså ikke den kjolen jeg først ville ha, men fant en som bare sa KJØP MEG, for jeg er PERFEKT i stedet. Den får meg til å se ut som en prinsesse (blås nå i at den kanskje ikke er noen uskyldsren hvit brudekjole, ei heller urtypisk tropisk strandkjole) og den var på salg. Blir det stort bedre? I think not.

<- Ikke slik.

lapskausDessuten synes jeg at jeg bruker uhorvelig mye tid på å lage mat om dagen. ENORMT mye tid. Både på å planlegge og tilberede. Så mye tid at jeg egentlig begynner å bli litt lei, enda min selvpålagte diett knapt har vart i en uke. Men sånn er det når man tar steget fra halvfabrikata til helt selvlaget, og samtidig forsøker å kutte ut gluten og kutte ned på sukker.

Jeg har oppdaget at jeg lager en MEGET god lapskaus, vi er konger av wok, omelett kan varieres i det tilnærmet uendelige og mango er genial frokost (med litt yoghurt naturell).

Jeg savner brødmat. Og kaker. Og skulle ønske det ikke var sånn pes med tomatsuppe. (Pes fordi blenderen min ikke har 100% tett lokk, og når kjøkkeninventaret er HVITT så sier det seg selv at det gjerne ser ut som om jeg har myrdet noen med brødkniv etter å ha laget tomatsuppe. Og tomatsuppeflekker sitter så innmari hardt).

Dette er jo egentlig ikke pes å lage mat selv. Det bare tar litt tid 🙂

Så nå er spise-sunt-regimet på plass (eller holder på å falle på plass iallefall), og da gjenstår bare treningen. Som en start har jeg avtalt gå tur/late som om vi løper-tur med Øysteins søte kusine på mandager. Mer kommer!

4 thoughts on “Atdetvarsadu?

 1. Så lenge vi hører litt fra deg innimellom så går det bra 😉 Skjønner dette med tiden altså, noen ganger strekker den ikke helt til. Lykke til med spise sunt/lage mat fra bunnen-opplegget! Det tar MYE tid, ja!

 2. AM: Takk ^^

  Sadie, jeg håper jeg kommer dit en dag 🙂 Akkurat nå er det like før jeg må FÅ terapi før jeg klikker og angriper noen med lapskaus-sleiva 😉 Det er ikke bare det å lage maten, men å finne på den. Jeg syntes det var vanskelig nok FØR jeg la på meg selv strenge restriksjoner på ingredienser…

 3. Mat kan være noe ordentlig herk.
  Det er å finne på hva som er problemet her i huset også..
  Og det hjelper ikke at den andre halvdelen er verdens mest kresne person.
  Men det ble lettere da jeg fant ut at jeg faktisk kan lage ordentlig hjemmelaget mat. Som kjøttkaker.

  Da blir man høvding i hjemmet :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *