Siste uka

mini_flowerNå er det bare et par dager igjen av min tid som hesteeier. Det er både litt vemodig og litt godt samtidig. Det er overraskende mye mindre trist enn jeg forventet, og det skyldes nok ene og alene at jeg vet hvor hun skal, og at hun får det fint der! Det hjelper også på at hun ikke flytter så langt, og at jeg kan komme og hilse på henne når jeg vil.

Jeg har så smått begynt å rydde i stæsjet mitt, de gamle-nye eierne kjøper med noe, men ikke alt – og følgelig har jeg ganske mye stæsj som må ut. Dersom noen her skulle ha behov for billig og pent brukt utstyr selger jeg følgende:

Wintec Dressage Pro sal i equisuede – fantastisk god dressursal, selges med to bomjern i strl normal og vid, sikkerhetsstigbøyler og en 60″ salgjord – og evt en pent brukt schabrack om det trengs. Salen er to år gammel, og har vært en av to saler jeg har byttet på med.  Jeg selger den for 4500,- (6500,- ny)

Finntack travsele standard. En surresele komplett med sjekk, lærtøyler, ekstra lange webtøyler, bryste med korte reimer, salettputer, pus til brystet, hodelag og alt som trengs: 1000,-  (2500,- ny)

En haug dekken, alle i strl 135:

  • Heimer regndekken uten for (grått/blått) 300,-
  • Heimer vinterdekken 300 gram med halv hals (svart/rødt – veldig godt dekken!) 500,-
  • Heimer overgangsdekken 100 gram med halv hals (blått/rødt) 200,-
  • Heimer ulldekken (blått med røde pyntebånd, og flettet sølvpyntebånd over halen, en spenne i brystet, uten gjorder) helt ubrukt 300,-
  • Heimer ulldekken MED gjorder, blått, brukt en gang og mangler spenne i brystet (enkelt å sy på en ny, sømmen løsna…) 200,-

Ymse utstyr til en slikk og ingenting – hodelag med meksikansk neserem i svart eller brunt (strl cob og full i svart, full i brunt), lav nesereim med messingpynt, fortøy/martingal i svart lær med messingpynt, longeringstau med delta, innspenningstøyler, hjelpetøyler, innspennings-strikk, fleecebandasjer, strikkbandasjer (ubrukt), bandasjeplater, stryksokker, bakbensbelegg, ekstra webtøyler, teddypels til å ha på salen for kalde dager, gelpad, refleksdekken, refleksbryste, beinreflekser…

Vel, lista er lang – mye av det ble listet sist jeg hadde gjennomgang av stallkassa mi: Stallrydding

Prisene varierer fra et par tiere til en hundrelapp eller maks to – så dersom det er noe du kunne tenke deg, sleng i vei en melding 🙂

Fullstending annonse med bilder for salen, selen og dekkenene kommer på finn.no etterhvert 🙂

3 thoughts on “Siste uka

  1. Hei. Jeg fant bloggen din og det var morsomt å lese. Jeg har selv en litteraturblogg og jeg er også hesteeier. Men det er kanskje ikke du lenger? Uansett så er jo hester verdens beste dyr!

  2. Hei hei 🙂 Jeg er helt fersk som ikke-hesteeier… Litt trist og litt godt – det er sånt som skjer. Er fortsatt helt enig i at de er strålende fine dyr 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *