Barnesykdom

Puff. Jeg har fått en runde med den klassiske omgangssyken. Den man kan huske fra barndommen (iallefall husker jeg den fra da – har ikke hatt den siden). Med all moroa DET fører med seg! En og en halv dag hjemme fra jobb så langt, og vurderer sterkt å ta en dag til all den tid mat ikke har lyst til å holde seg nede enda.

Samtidig kjenner jeg at jeg ikke liker tanken på å skulle ringe sjefen og si at jeg blir hjemme enda en dag… Tror det er flink pike-mentaliteten som slår inn og gjør at jeg føler meg aldeles råtten for å ikke møte opp – for antageligvis vil de helst ikke ha meg der heller.

Hvem vil vel ha omgangssyke rett før jul?

3 thoughts on “Barnesykdom”

 1. Virker som det er noe som “går”. Flere på jobben eller barn av kolleger som er syke. Dessuten går det noe influensalignende greier samtidig. Artig.

  God bedring!! Og det beste er å holde senga om du er syk, selv om man er flink pike. Er akkurat sånn selv… men må ikke spre viruset ihvertfall 😉

 2. Huff da, det er bare helt fryktelig, må være en av de værste korttidssykdommene som finnes!!?!?!!

  Her snakker en som ikke er veldig glad i at maten kommer ut der den egentlig skal komme inn…..

  Roper fremdeles på mamma jeg når det er jeg som må til pers!

  God bedring!!!!!
  Nina

 3. God bedring! Bli hjemme! Hilsen ei med influensa og eksamen i morra 😉 Den ene eksamenen min ryker og dermed havner jeg oppi store eksistenielle spørsmål om det meste. Men vi lander alltid med beina på jorda! Uten at vi dør av det og med den flinke piken bak lås og slå helt til hun klarer å hamre seg ut igjen! Det er en kunst å lære seg å munnbinde henne når det trengs!
  Igjen; god bedring – bli hjemme!

Comments are closed.