Bissi bee

Det er ikke bloggtørke, det bare er for mye som skjer 😀

Fra sist fredag til tirsdag kveld var vi på hyttetur på Gålå med et sett nederlendere og et sett belgiere. Det var aldeles supert, stort sett fantastisk vær, masssse snø, mye god mat og drikke, slalom, snowboard og aking. Og litt Wii Raving Rabbids. Bilder kommer, men:

Kameraet er i Malaysia med Øystein, som hoppet direkte på et fly til Kualalumpur etter fjellturen. Så nå er jeg alene hjemme en ukes tid mens heldiggrisen er på konferanse og koser seg i 30 varmegrader. Ikke at jeg rekker å kjede meg, for:

Jeg har tatt på meg en ekstrajobb på jobben – sammen med Th i markedsavdelingen er jeg ikketelefonselger onsdag kveld. Vi ringer alle som har bestilt studiekatalogen på nett og spør om det er noe de lurer på som vi evt kan hjelpe dem med i forbindelse med valg av studier, og det skal vi gjøre hver onsdag kveld frem til juni (*mumle “tenk på pengene, tenk på pengene”*). Vi holdt på til åtte, og når toget er forsinket betyr det at jeg ikke er hjemme før etter ni. Det var forresten forsinkelser på morgenen også:

Jeg var utrolig flink og sto opp tidlig i går, sto opp klokka fem for å ta et tidligere tog til jobb – men sannelig var ikke det toget innstilt pga tekniske problemer. Huzza, en halv time å vente på neste tog. Ny erfaring: Det tar bare 10 minutter og 130 kroner ekstra å ta Eidsvolltoget til Gardermoen og bytte til Flytoget inn til Oslo S… Alt heller enn å stå på Kløfta stasjon og fryse i en halvtime. Håper toget ikke er forsinket i kveld også, for:

Sannelig blir det ikke nok en sen kveld på jobben i dag, for nå er det Utdanningsmesse i Spektrum, og gjett hvem som har vunnet trekningen av senvakta i dag. Stå der fra to til åtte. Snille jentene på stallen har hjulpet meg med hesten, men jeg har alikevel dårlig samvittighet:

Nå er det over en uke siden jeg så til hesten min selv o_O Og søte M som passet henne mens jeg var på fjellet har rapportert at Almingsen har blitt verre med stikkinga si. ARGH! Hva i heite hule kan jeg gjøre? Annet enn å lesse på med ekstrautstyr og hjelpetøyler og innspenning og… Jeg LIKER ikke å bruke ekstrautstyr for å kontrollere hesten, men det ser ikke ut til at jeg klarer det på noe annet vis. Sist jeg red selv stakk hun også med meg så det dundret. Hun blir sint og hard og setter i vei i en kantete ekkel galopp. Vi har prøvd å ri lange, rolige turer for å roe henne ned, vi har hatt lange galoppturer for å slite henne ut, men enten hun får løpe eller ikke – i det øyeblikket hun ser en sjanse til å stikke, så gjør hun det. Og det blir bare verre og verre. Hun kan nesten ikke få mindre kraftfor enn hun gjør i dag (1/2 liter bygg morgen og kveld), og hun er ikke i veldig god form, men heller ikke i veldig dårlig form… Hun får trim og stell og tilsyn og jeg vet bare ikke hva jeg kan gjøre. Rimelig oppgitt med hele hesten akkurat nå.

Vel – det var ukas oppdatering! Tata, jeg må løpe på messe.