Castle Waiting

Min søteste venn på Outland ga meg en fantastisk bursdagsgave: Castle Waiting.

castlewaiting.jpg

Castle Waiting er en tegneserie/grafisk roman/samling med ufattelig søte historier – vakkert tegnet. Den ble i utgangspunktet utgitt som småhefter, men fåes nå i en nydelig hardcover utgave. Den starter med eventyret om Tornerose, opplevd “backstage”, men hoveddelen foregår i slottet etter at prinsen vekket Tornerose og tok henne med seg vekk. I det etterhvert forlatte, øde og nedslitte slottet samler det seg en gruppe personer som av ulike grunner søker til freden i Castle Waiting. De har alle sin historie, og noen av dem kommer i Castle Waiting.

Forfatteren jobber visstnok på fler småhefter, så om litt kommer det forhåpentligvis en oppfølger!

Castle Waiting inneholder eventyrskikkelser, poltergeist, ånder, helter, venner, kjærlighet og (sist, men definitivt ikke minst!) skjeggete damer.

FANTASTISK!

5 thoughts on “Castle Waiting”

  1. Den boka både ser og høres søt ut! 🙂

    Du har forresten innmari stilig design på denne siden. Rent og pent og får fint fram postene.

  2. Seff er du søt som gir slike gaver Ronny 😀

    Lothiane: Boka er kjempefin! Takk for godord om designet, men jeg kan ikke ta noen ære for det 😉 Har bare plukket fra WordPresslista og byttet ut bildet i headeren. Falt for fargen, men er litt usikker på om jeg egentlig liker at den er blomstrete i bakgrunnen… Forstyrrende.

  3. Aha.. jøss hvorfor kicka jeg ikke på det da jeg så gjennom designene? Snodig. Vel, det kan hende det var noe med bredden som gjorde at jeg valgte den bort. Jeg synes ikke disse blomstrene er forstyrrende, mest fordi de ikke er så veldig synlige og fordi bakgrunnen der du har tekst og bilder er hvit og ren. Så – dette synes jeg fungerer fint. 🙂

Comments are closed.