Et hundeliv

Easy har det godt om dagen tror jeg. Midt på dagen kommer Linda og tar henne med på tur sammen med kullsøster Enya – gjett om de to nøstene koser seg sammen! Og så sover hun og koser seg i gangen til vi kommer hjem og går en tur til på ettermiddagen. I mellom turene leker vi og kaster ball og trener lydighet og sitter i sofaen og koser oss sammen.

Vi har jo gått valpekurs med Easy, og fått masse skryt av treneren fordi hun tar ting relativt kjapt 🙂 I slutten av november skal vi gå kurset for videregående – det  blir moro! Vi har også gått det første sporkurset, det var skikkelig moro! Lille plukket boret nesa ned i bakken og skjønte poenget nesten med en gang – ikke dermed sagt at hun går spor perfekt, det er lett å miste ferten igjen, men etter bare litt korrektsjon finner hun fort nok tilbake til det.

Sporkurset frister definitivt til gjentakelse, vi hadde to strålende dager i skogen og det var gøy å se bikkja jobbe – og til våren satser jeg friskt, og melder oss på til agility-kurs! Så får vi se om vi klarer å trene opp noe spenst på bikkja… for den er så og si ikke-eksisterende i skrivende stund 😉

Strålende vær og bålkos på sporkurs
Easy storkoser seg i skogen - selv om pelsen samler det som er av barnåler og kvist og gjørme...
Begynner å få lovlig lang pannelugg - strikken er HAT, men så ser hun iallefall hvor hun går 🙂
Tennisball på tau er favorittleke!
Kullsøster Enya har vært på valpeshow! Hun ble 2. beste tispe 🙂

One thought on “Et hundeliv”

Comments are closed.