Kule bursdagspakkesanger

Det er tydelig at man har rundet den alderen hvor man bør ha utviklet en sans for huslige sysler, gårsdagen innbragte nemlig:

 • Verdens kuleste kaffekanne, av typen Alfi, i fargen eplegrønn (den er GRØNN altså! *s*).
 • Kaffetrakter (jeg er glad i presskanna enda, men denne er litt enklere når det er mange gjester, og den lager god kaffe!) av typen Bosch.
 • Kjøkkenmaskin, som forøvrig er kombinert innflyttings og bursdagsgave fra mor og far. Den gjør nesten alt – jeg lagde kanelboller her om dagen, og det gikk på et VIPS (iallefall når man er vant til å stå med sleiv og mishandle deigen til den oppnår ønsket konsistens)

alfikanne.jpgkaffetrakter.jpgkjokkenmaskin.jpg

Alt er ting jeg ønsket meg, og som gjør livet that little bit easier. Gleder meg til helgen, da skal jeg sette på kaffetrakteren om morgenen, ta en laaaaang dusj, fylle kaffekanna og kose meg med kaffe og kanelboller hele dagen!

rose.jpg

Av ikkehuslige ting fikk jeg enda et pengetilskudd til sal fra min kjære 😀 Han ga penger øremerket til sal til jul også. Og på morraskvisten fikk jeg en langstilket rød rose *happy*

8 thoughts on “Kule bursdagspakkesanger”

 1. Næmmen har du hatt bursdag uten å si fra? 🙂 Gratulerer med dagen på etterskudd da! Hørtes ut som et bra gavedryss det der! Kaffetrakter er jo genialt:)

 2. Oi, hadde du også bursdag i går…
  Gratulerer med dagen til deg også.
  Jeg har ikke før i mai, men jeg kjenner nå noen som har den 13. mars 🙂

 3. Gratulerer med dagen som var!
  Nytraktet kaffe og kanelboller… Der satte du punktum for min jobbdag.
  ¨Nå er det helg og påskeferie!!! 😀

Comments are closed.