Låvetunhelg

Jeg innrømmer det gjerne: jeg er ordentlig hjemmekjær. Jeg trives i selskap med mor og far, og jeg storkoser meg i huset hjemme.

Det er et stilig hus – mor og far kjøpte for snart 25 år siden en gammel, falleferdig låve som de pusset opp til et nydelig hus. Det tok faktisk 20 år før alle rommene var ferdige. Det aller siste rommet var ferdig et halvt år etter at jeg flyttet hjemmefra: digert bad med herlig badekar og superkoselig badstu. (Tidspunktet for ferdigstilling tror jeg var med fullt overlegg, driftsutgiftene på et slikt bad med meg i huset ville nok langt overskredet husstandens inntekter…) Navnet på huset? Låvetun.

Uansett. Denne helgen skal tilbringes hjemme. Vi pakker kattene i bilen og reiser til Hamar. Mormor elsker katter, men har dårlig med muligheter til å besøke oss nede på Kløfta – og kommer ikke mormor til kattene så får kattene komme til mormor 🙂 I morgen er det den store kinodagen, så vi putler oss sikkert ned for å se om det er noe spennende på kinoen. Ellers har vi ingen større planer, annet enn at helgen skal stå i avslapningens og luksusens tegn.

Massasjebadekar, levende lys og et glass god vin? Jatakk.

God helg!

8 thoughts on “Låvetunhelg”

Comments are closed.