Et glass Farris?

Min strålende svigerbror Kjetil fikk den glitrende ideen å gi oss en felles bursdagspresang i våres, gavekort på et opphold på Farris Bad – spahotellet i Larvik – med deres “Kjærlighetspakke”. En natt på hotellet, treretters middag på kvelden, frukt og kava på rommet, en pakke med pleieprodukter og fri tilgang til spa-området på hotellet. Glitrende å ta ut på en sur og regntung oktoberhelg.

Vi la oss i bløt begge dagene, og for meg som ELSKER å bade og har en aldri så liten badstufetisj var det en dream come true – fire forskjellige badstuer å velge i mellom: dampbadstu (varm og fuktig), finsk badstu (veldig varm og forholdsvis tørr),  soft sauna (middels varm og fuktig) og urtebadstu (middels av alt, men med mye urter i vannet – ikke min favoritt, det ble en overdose lavendel). Jeg ruslet i mellom finsk sauna, skrubb med knust is, dampbadstu, skrubb med knust is, finsk sauna… osv. I dampbadstua hadde de en fantastisk mint/eucalyptus olje som virkelig renset nedover i lungene.

Farris Spa var en positiv opplevelse, veldig stilig og flott spa-område. Vi hadde flaks i tillegg, det var knapt nok andre mennesker tilstede, og på lørdag morgen hadde vi stedet så og si helt for oss selv og satt alene i både jacuzzi og badstuer.

Frukt og sprudlevann på rommet:

Vi tok nesten ingen bilder selv på hotellet, men frekk som jeg er låner jeg et par fra hotellets websider: