Romjulskos

Vi har en aldeles strålende jul. Vi feiret på Låvetun med mor og far, verdens tøffeste bror, tante og onkel, fetter og kusine, og mommo og moffa. (Kusine er forøvrig operasyngedamediva, og da hun sang i kirkejulekonsert for noen dager siden fikk hun stående applaus, som den eneste noen gang på 32 år i den kirken! Det er litt kult.) Det var fantastisk god mat, masssse pakker og stor stas for alle. Med masse dyr og manglende dyrepass ble ikke oppholdet så lenge som det normalt ville vært, noe jeg synes er litt kjedelig, men vi får ta det igjen en annen gang.

Låvetun er liksom julehuset over alle julehus:

lovetun

Det kom sannelig nok snø også! Vi reiste tidlig den 24de for å rekke alt vi skulle, så vi dro i fra umåkt gårdsplass. Det var fryktelig dumt, for det snødde tett det neste døgnet og når vi kom hjem måtte vi måke av et knehøyt lag med snø før vi kunne få kjørt bilen opp til garasjen. Ikke at det syntes at vi hadde måkt morgenen etter, for da var det sannelig like mye snø der igjen! Helt spesielt, tror nesten ikke jeg har sett det snø SÅ mye på så få døgn før. Skal man bedømme ut i fra haugene vi har nå, så har det kommet like mye snø som det kom i løpet av november og desember i fjor – og da syntes vi det var mye snø, med måking nesten hver dag. Bildet under er fra førstedag, og første omgang måking:

julesno

4 thoughts on “Romjulskos”

 1. TO ting:
  1: JEG er ikke nevnt blant de dere feiret jul med?? føler meg faktisk litt glemt, og rimelig skuffet! Så takk for det! Det var hyggelig å feire jul med dere og 😉 Takk for gaven btw, har snart runna hele i co-op 😀
  2: Huset ser jo gør skummelt ut på det bildet der :S Ser nesten litt ut som et monster!

 2. “Vi feiret på Låvetun med mor og far, tante og onkel, fetter og kusine, og mommo og moffa.” (bror var der og, men han er en slik vi ikke nevner..;)

 3. Taaakal pettej, glemte storesøster deg? ;))
  Skulle hatt muligheten til å legge inn bildesvar her, Trude.. Brutter sendte meg bilde av gårdsplassen vår andre juledag. Snølaget lå jevnt med gjerdet på høyresia….. FINT!
  Lenge leve gode naboer med snøfreser som muliggjør parkering ved retur fra juleferien..

Comments are closed.