Verdens aller fineste bestemor

Jeg har verdens aller fineste bestemor, det er jeg helt sikker på – og i dag reiser vi oppover for å feire bursdag!

Bestemor er vakker, elegant i fine drakter og smykker, men for meg er hun kanskje først og fremst skogen og vedhogst og jakt, hun er vafler og lapskaus og varme og trygghet. Hun er lukten av solvarm skog og nytraktet kaffe ved en varme i skogen. Hun er tålmodigheten selv som sitter på badebrygga i timesvis mens små badenymfer går langsomt i oppløsning i sjøen. Hun er kalde dager med kakao og kortspill på et lunt kjøkken etter herlige aketurer og sparkturer. Hun er trekkspillmusikk og dans i lange sommerkvelder, og det beste som fantes var å gå rett fra ungdomsskolen og opp til bestemor og bestefar. Bestemor er fantastisk god mat og bakstverk, hun er lange skog- og fjellturer, og bærplukking og skogskunnskap. Bestemor er alt det fineste jeg kan tenke på – dyrekjær og ungekjær, og jeg er forferdelig glad for at jeg har henne, og at jeg har hatt henne så nære i hele oppveksten.

Så hurra – hurra – hurra! for bestemor!

I kveld skal det feires 😀

4 thoughts on “Verdens aller fineste bestemor”

  1. Spennende! Gelder meg til bilder fra turen, for det blir vel noen å finne her håper jeg?
    Dere må ha en riktig god tur!
    Nina

Comments are closed.